Wesley Pittens

Over ons en Wesley Pittens
Over ons en Wesley Pittens

Wesley Pittens, het gezicht van SRP Suspension, brengt een schat aan ervaring uit de motorwereld met zich mee, waardoor hij zich als een vis in het water voelt binnen deze bruisende gemeenschap.

Met een indrukwekkende achtergrond in motocross, enduro en rally, heeft Wesley gedurende zijn carrière op het hoogste niveau een onschatbare technische kennis en expertise opgebouwd.

Naast zijn rol als toonaangevende testrijder voor diverse merken, heeft Wesley de afgelopen decennia ook zijn stempel gedrukt als een gepassioneerde motorsporttrainer, waarbij hij talloze rijders heeft begeleid en geïnspireerd om hun grenzen te verleggen.

Actief als sporter

Naast zijn indrukwekkende carrière als sporter, heeft Wesley zijn passie voor motorvering omgezet in een expertise in schokdempers en andere cruciale aspecten van motorvering. Met een scherp inzicht en technische vaardigheden heeft Wesley een centrale rol gespeeld in het ontwikkelen en verfijnen van veringsystemen, wat heeft bijgedragen aan aanzienlijke verbeteringen in de prestaties van motoren.

SRP Suspension

In nauwe samenwerking met ons team hebben we de beslissing genomen om de naam SRP te lanceren binnen de opwindende wereld van offroad motorsport. SRP staat synoniem voor kwaliteit en kracht, en we zijn vastbesloten om onze aanwezigheid te laten gelden bij diverse wedstrijden en trainingssessies. Ons doel is om onze passie en diepgaande expertise te delen met de hele motorsportgemeenschap.