Wesley Pittens

Wesley Pittens heeft een ruime ervaring in de motorwereld en voelt zich hierin thuis. Hij heeft uitgebreide ervaring in motocross, enduro en rally en heeft gedurende zijn carrière op het hoogste niveau de nodige expertise opgebouwd. Naast zijn rol als testrijder voor verschillende merken heeft Wesley zich de afgelopen 10 jaar ook ingezet als motorsporttrainer, waarbij hij talloze rijders heeft begeleid.

Wesley is niet alleen actief geweest als sporter, maar heeft ook zijn kennis binnen de ontwikkeling van schokdempers en andere aspecten van motorvering. Met zijn diepgaande inzicht en technische vaardigheden heeft Wesley een belangrijke rol gespeeld in het maken van vering en het verbeteren van de prestaties van motoren.

Samen met ons team hebben we besloten om de naam SRP te introduceren in de wereld van offroad motorsport. Deze naam staat voor kwaliteit en kracht, en we zullen aanwezig zijn bij verschillende wedstrijden en trainingen om onze passie en expertise te delen met de motorsportgemeenschap.