Voorvork en schokbreker modificatie

Wil je graag jouw vering op gewicht, snelheid en naar jouw wens hebben afgesteld? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden. Naast onze vering modificatie gaan wij ook mee naar het circuit om deze tot in detail af te stellen. Ook zijn we aanwezig tijdens wedstrijden.

Service

Het vervangen van een keerring of de service aan een schokbreker is geen “simpel klusje”. Bij ons gaan de voorpoten en schokbreker volledig, tot de laatste shim, uit elkaar. Vervolgens worden alle onderdelen gecontroleerd, gereinigd en zo nodig vervangen. Dit kunnen wij doen bij alle merken en types.

Bij de voorpoten controleren we de binnenpoot op schades en polijsten wanneer nodig. Uit ervaring weten wij bovendien precies wat te doen om jouw voorvork nóg beter te laten werken. Kleine voorvorkmodificaties zijn bij de prijs inbegrepen.

Wij werken standaard met frictievrije SKF Keerringen (groene keerringen) wanneer deze beschikbaar zijn voor jouw voorvork. Om het af te maken gebruiken wij  enkel hoogwaardige Motorrex voorvorkolie met de viscositeit die past bij jouw motor en gebruik.

Voor de schokbreker geld dit het zelfde.

Ook voorzien wij alle soorten wegmotoren van service en updates en maken wij deze voor u op gezwicht. Verhogen, verlagen wij doen het allemaal. Voor meer info verwijzen we u door naar:  https://www.jjsuspension.nl/