Voorvork en schokbreker modificatie

Wil je graag jouw vering op gewicht, snelheid en naar jouw wens hebben afgesteld? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden. Naast onze vering modificatie gaan wij ook mee naar het circuit om deze tot in detail af te stellen. Ook zijn we aanwezig tijdens wedstrijden.

Service

Het vervangen van een keerring of de service aan een schokbreker is geen “simpel klusje”. Bij ons gaan de voorpoten en schokbreker volledig, tot de laatste shim, uit elkaar. Vervolgens worden alle onderdelen gecontroleerd, gereinigd en zo nodig vervangen. Dit kunnen wij doen bij alle merken en types.

Bij de voorpoten controleren we de binnenpoot op schades en polijsten wanneer nodig. Uit ervaring weten wij bovendien precies wat te doen om jouw voorvork nóg beter te laten werken. Kleine voorvorkmodificaties zijn bij de prijs inbegrepen.

Wij werken standaard met frictievrije SKF Keerringen (groene keerringen) wanneer deze beschikbaar zijn voor jouw voorvork. Om het af te maken gebruiken wij  enkel hoogwaardige Motorrex voorvorkolie met de viscositeit die past bij jouw motor en gebruik.

Voor de schokbreker geld dit het zelfde.

Wegmotoren

Wij van SRP suspension bieden de motorijders een uitgebreid scala van diensten voor alle soorten wegmotoren en types. Of het nu gaat om service, updates of aanpassingen. Wellicht wilt u de prestaties en het comfort van uw motor verbeteren, de hoogte wilt aanpassen of heeft u misschien andere wensen wij kunnen het voor u vermenselijken.

Service aan schokbrekers:

Dit omvat onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de schokbrekers van de motorfiets. Dit kan zijn het controleren en vervangen van versleten onderdelen, het bijvullen van olie of gas in de schokbrekers, het afstellen van de demping en andere aanpassingen om de prestaties en het comfort te optimaliseren.

Updates aan schokbrekers:

Dit verwijst naar het installeren van nieuwe onderdelen of technologieën om de prestaties of veiligheid van de schokbrekers te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld het upgraden naar schokdempers met een geavanceerder dempingssysteem, betere materialen of verbeterde instelbaarheid omvatten.

Aanpassingen aan schokbrekers:

Dit wil zeggen dat de schokbrekers worden aangepast aan de specifieke behoeften of voorkeuren van de rijder. Dit kan variëren van het aanpassen van de veervoorspanning, compressie- en uitgaande demping, tot het installeren van aftermarket-onderdelen zoals verstelbare dempers of veringssystemen. Deze aanpassingen zijn bedoeld om de rijervaring te verbeteren en naar een hoger nieveau te tillen of het nu gaat om sportief rijden, lange afstanden, off-road rijden of andere rijstijlen.

https://www.jjsuspension.nl/

 
 
Producten van KAYABA